Atlas correctie

Omdat er veel vraag is naar de uitleg zetten we het op de site.

Energetisch lichaamscorrectie

De Atlas is de bovenste halswervel waarop het hoofd rust. De atlas draagt niet alleen het hoofd maar zorgt ook voor de ophanging, de balans en de controle van de wervelkolom en het skelet. De atlas hoort op de juiste manier aan te sluiten op het achterhoofdsgat welke zich aan de onderkant van de schedel bevindt. Door het achterhoofdsgat en de Atlas lopen twaalf hersenzenuwen, halsslagaders, lymfevaten en stroomt het hersenvocht. Als de Atlas niet juist op het achterhoofdsgat aansluit zal er een vernauwing ontstaan waardoor deze structuren onder druk komen te staan wat kan lijden tot diverse fysieke en psychische klachten.
Deze dislocatie van de atlas kan voor acute of geleidelijke klachten zorgen en op den duur veel problemen veroorzaken. Het zelf genezend vermogen van het lichaam kan hierdoor niet meer volledig functioneren. Het lichaam gaat proberen om de scheefstand van de atlas te compenseren. Het resultaat is dat er symptomatische kwalen en ziekten kunnen ontstaan. Zoals verhoogde spierspanning, nekpijn, stijve nek, migraine, hoofdpijn, rug pijn, spit, hernia, scoliose, geblokkeerde wervelkolom zenuwen, scheefstaand bekken of schouders, pijn in het heupgewricht, problemen en pijn in de knie, beenlengte verschil, holvoeten en hamertenen enz. Naast deze lichamelijke klachten kunnen er ook klachten van psychische aard ontstaan zoals psychische stress, concentratieproblemen, AD(H)D en emotionele disbalans.

Om eenvoudig uit te kunnen leggen hoe de methode werkt hebben wij de computer als metafoor genomen. Zo noemen wij de harde schijf ‘je Ware Ik’. Door bewust te worden van je Ware Ik, krijg je een betere verbinding met al je programma’s. Vaak is het verstand één van de grootste factoren van veel klachten. Als je vanuit je Ware Ik werkt zul je merken dat je verstand uitgeschakeld word zodat deze geen blokkerende rol meer speelt tijdens de behandeling. Daardoor is het mogelijk, zonder de oorzaak te hoeven weten van een klacht, in zeer korte tijd blokkades of oude thema’s eenvoudig te verwijderden van je harde schijf. We komen dan steeds beter in balans, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. We zijn dan beter in staat ons unieke talent te ontdekken en deze tot uitvoer te brengen. Deze techniek is grotendeels gebaseerd op eigen inzichten en gedeeltelijk op de kwantumfysica. Deze stelt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is door middel van het morfogenetisch veld, wat te vergelijken is met het internet. Het is een netwerk van verbindingen. Als hier een verstoring optreedt, betekent dat een blokkade op bijvoorbeeld het fysieke niveau.

×